τραμπ-αποκάλεσε-τον-ομπάμα-πρόεδρο-1263902
ΚΟΣΜΟΣ | 13.11.2023 | 20:51

Τραμπ: Αποκάλεσε τον Ομπάμα… πρόεδρο των ΗΠΑ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέπεσε σε μια νέα γκάφα κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Νιου Χαμσάιρ, καθώς αποκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα «τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ»

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην πρόεδρος δήλωσε πως «ο επικεφαλής της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, πολύ ισχυρός στη χώρα του, αλλά και εκτός της χώρας του, τού έπαιρναν συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες και τον ρώτησαν τι θα συμβούλευε τον πρόεδρο Ομπάμα. Ολόκληρος ο κόσμος δείχνει να εκρήγνυται απ’ έξω και εκ των έσω. Είπε “είναι πολύ απλό, θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να τον αντικαταστήσουν με τον πρόεδρο Τραμπ, που κρατούσε ασφαλή τον κόσμο».

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή από Ρεπουμπλικάνους και συγκεκριμένα από τον Ρόν Ντε Σάντις που διεκδικεί το χρίσμα του κόμματος και όχι από Δημοκρατικούς, που έχουν τον Τραμπ ως «αγαπημένο στόχο».

Σημειώνεται, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Τραμπ έχει υποπέσει σε αρκετές γκάφες και ιδιαίτερα σε μια περίοδο που κατηγορεί τον Μπάιντεν για αντίστοιχα ζητήματα, επιρρίπτοντας την ευθύνη στη προχωρημένη ηλικία του, παρότι είναι μεγαλύτερος κατά τρία χρόνια.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.