Τουρκία: Κουκούλα στο κεφάλι Αμερικανών ναυτών έβαλαν εθνικιστές - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
4
Δεκέμβριος
Back

Τουρκία: Κουκούλα στο κεφάλι Αμερικανών ναυτών έβαλαν εθνικιστές

Όταν το πολεμικό πλοίο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού με το όνομα «USS Mount Whitney» αγκυροβόλησε στο λιμάνι Σαράιμπουρνού της Κωνσταντινούπολης, η Ένωση Νέων της Τουρκίας ανακοίνωσε περιχαρής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έβαλε κουκούλες στα κεφάλια των Αμερικανών στρατιωτών και δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο. Το πλοίο, το οποίο θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τρεις ημέρες, θα καταπλεύσει στη Μαύρη Θάλασσα για άσκηση.

«Βάλαμε κουκούλες στα κεφάλια των Αμερικανών στρατιωτών στο Σαράιμπουρνού!» αναφέρουν στο twitter.

«Φορέσαμε κουκούλες στα κεφάλια των Αμερικανών στρατιωτών στο Σαράιμπουρνού!» έγραψαν περιχαρείς στο twitter, ενώ στα γεμάτα μίσος μηνύματα «δικαιολογούν» ως εξής την ενέργειά τους:

«ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΣ για άλλη μια φορά στους δολοφόνους των καταπιεσμένων εθνών, στις ηττημένες ΗΠΑ, σε όσους καταστρώνουν σχέδια χάους, στους υπεργολάβους της FETO και του PKK και σε εκείνους που θέλουν να εγκαθιδρύσουν βάσεις για να πολιορκήσουν την Τουρκία», κάνοντας μία έμμεση αναφορά στη στρατιωτική υποστήριξη που προσφέρουν οι ΗΠΑ προς την Ελλάδα.

Το πλοίο, το οποίο θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τρεις ημέρες, θα καταπλεύσει στη Μαύρη Θάλασσα για άσκηση, ωστόσο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις σε μία στιγμή που οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις δοκιμάζονται έντονα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!