Τον έρωτα του στη Μόσχα ζει ο Σνόουντεν με σέξι χορεύτρια

«Φως» στην καθημερινή ζωή του Έντουαρντ Σνόουντεν ρίχνει το νέο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Citizenfour» και επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι πράκτορες αγαπούν τις όμορφες γυναίκες.

Σύμφωνα με την εν λόγω ταινία ο πρώην συνεργάτης της NSA απολαμβάνει μια κανονική ζωή στη Μόσχα μαζί με την σύντροφο του και χορεύτρια σε νυχτερινά κέντρα (pole dancer), Λίντσεϊ Μιλς.
Η σχέση τους αναθερμάνθηκε πριν από τρεις μήνες. Οι δυο τους ζούσαν χωριστά από τον Μάιο του 2013, όταν ο διαχειριστής συστημάτων αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την σύντροφό του, στη Χαβάη για να μπορέσει να διαφύγει.

Τον Αύγουστο του ’13, ο συνήγορος του Σνόουντεν δήλωσε πως εκείνος ήθελε νε φύγει από τη Ρωσία για να βρει και πάλι τη Μιλς, με την οποία είχε και δεσμό από το 2009.

Τον Μάιο του 2013 η Μιλς έγραψε άρθρο για τον αγαπημένο της σε προσωπική της ιστοσελίδα το οποία και διεγράφη λίγες ώρες μετά.

Αισθάνομαι «εξουθενωμένη που θα πρέπει να σηκώσει το βάρος του κόσμου. Ο κόσμος άνοιξε και έκλεισε μεμιάς. Με άφησε χαμένη στη θάλασσα χωρίς πυξίδα. Καθώς γράφω αυτά στο γεμάτο δάκρυα πληκτρολόγιό μου, συλλογίζομαι όλα τα πρόσωπα που πέρασαν από τον δρόμο μου. Εκείνα που με έκαναν να γελάσω, εκείνα που κράτησα, εκείνα που αγάπησα περισσότερο και εκείνα που δεν κατάφερα να αποχαιρετήσω. Μερικές φορές όμως η ζωή δεν αφήνει περιθώρια για σωστούς αποχαιρετισμούς», έγραφε τότε εκείνη.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο πρώην υπάλληλος της NSA κατάφερε να πάρει στα χέρια του τριετή άδεια παραμονής στη Ρωσία και πλέον φαίνεται πως και η Μιλς ζει μαζί του στη Μόσχα. Υπενθυμίζεται ότι ο Σνόουντεν καταζητείται από τις ΗΠΑ για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών στον Τύπο.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο φέρει την υπογραφή της Λόρα Πόιτρας, ακολουθεί τα βήματα του Σνόουντεν λίγες ημέρες πριν αυτός εγκαταλείψει το Χονγκ Κονγκ και ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Ρωσία, καθώς και τις συναντήσεις με δημοσιογράφους από τις εφημερίδες Washington Post και Guardian στις οποίες ο Σνόουντεν διέρρευσε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της NSA.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΣΧΑ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, ΣΕΞΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ, ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ


Αφήστε μια απάντηση