Θαλάσσιο λιοντάρι πηδάει σε εν κινήσει ψαράδικο και τρώει τα δολώματα

  • Απο stergios
  • 29 Φεβρουαρίου 2020 - 20:40
  • Comments Off

Ένα πεινασμένο και… μπαμπάτσικο -η αλήθεια είναι- θαλάσσιο λιοντάρι πήδηξε στην πρύμνη ενός σκάφους ψαράδων σε ακτή του Μεξικού και τους έφαγε τα ψάρια που χρησιμοποιούσαν για δόλωμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Φεβρουαρίου, στον κόλπο της Καλιφόρνιας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ψαράδων, με το θαλάσσιο λιοντάρι να ρίχνει ένα σάλτο και να ανεβαίνει στο πλεούμενο, προφανώς γιατί του μύρισαν τα ψάρια. Ή το κολατσιό των ψαράδων.

Ένας από τους ψαράδες, δήλωσε: «Ποτέ δεν είχα μια τέτοια εμπειρία με άγριο ζώο. Πάθαμε σοκ. Όλοι μας. Και παραμείναμε σοκαρισμένοι για αρκετές ώρες.

Ήταν πιο συναρπαστικό ακόμη και από το μάρλιν (είδος ξιφία) των σχεδόν 2,5 μέτρων και 54 κιλών, που είχαμε πιάσει και βρισκόταν επίσης πάνω στο σκάφος.

Το θαλάσσιο λιοντάρι, τελικά, μας άδειασε το κουτί με τα ψάρια-ζωντανά δολώματα. Και επέστρεψε, μάλιστα, για να σιγουρευτεί ότι τα είχε φάει όλα».

Πηγή: gazzetta.gr/plus

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΒΑΡΚΑ, VIDEO, ΗΠΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ, ΨΑΡΑΔΙΚΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!