Στα Βαλκάνια επεκτείνεται γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Το άνοιγμα καταστημάτων, μέσω συνεργασίας με το Balfin Group, έκανε στην Αλβανία η SPAR, με τα δυο hypermarkets της αλυσίδας που βρίσκονται στα Τίρανα να καλύπτουν χώρους από 3.800 μέχρι 7.200 τετραγωνικά μέτρα.

Το Balfin Group αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό επενδυτικό όμιλο της Αλβανίας, ο οποίος μάλιστα εισήλθε στην αγορά τροφίμων το 2005 με την ανάπτυξη των καταστημάτων Euromax, ενώ λειτουργεί και 15 retail καταστήματα υπό το brand Carrefour. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο όμιλος έχει σαν στόχο το άνοιγμα 100 supermarkets και 19 hypermarkets στη χώρα ως τα τέλη του 2017, στο πλαίσιο μιας επένδυσης 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Με την είσοδο στη Αλβανία, η SPAR λειτουργεί πλέον σε 44 χώρες, ενώ για το 2015 παρουσίασε παγκόσμιες retail πωλήσεις 33 δισ. ευρώ σε περισσότερα από 12.100 καταστήματα σε τέσσερις ηπείρους.

ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΙΡΑΝΑ, ΑΛΥΣΙΔΑ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ, HYPERMARKETS, SPAR, ΓΝΩΣΤΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!