σοκάρει-η-εξομολόγηση-της-madonna-με-βίασαν-214086
ΚΟΣΜΟΣ | 09.06.2014 | 10:04

Σοκάρει η εξομολόγηση της Madonna: «Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού, πάνω σε μια ταράτσα!»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία τραυματική εμπειρία μοιράστηκε με τον κόσμο σε συνέντευξή της η βασίλισσα της ποπ Madonna.

Η πιο επιτυχημένη σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αποκάλυψε πως στο παρελθόν την είχαν βιάσει υπό την απειλή μαχαιριού. «Η Νέα Υόρκη, δεν ήταν αυτό που νόμιζα πως θα είναι. Δεν με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες.
Τον πρώτο χρόνο, βιάστηκα στην ταράτσα ενός κτιρίου, υπό την απειλή μαχαιριού στην πλάτη μου» αποκάλυψε η ίδια.

Η ίδια θυμάται πόσο άσχημα περνούσε εκείνα τα χρόνια: «Άγνωστοι εισέβαλαν τρεις φορές στο διαμέρισμα μου, και δεν ξέρω το λόγο, μιας και δεν είχα τίποτα που ν” αξίζει. Την πρώτη φορά, πήραν το ράδιο μου, τις άλλες δυο δεν είχαν τίποτα άλλο να πάρουν».

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.