Σοκ στη Νέα Υόρκη: Ταξί χτύπησε δύο πεζές και κατέληξε σε κατάστημα
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το ατύχημα στη Νέα Υόρκη, όπου ταξί που ξέφυγε από την πορεία του παρέσυρε δύο πεζές έξω από παντοπωλείο. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, η μία γυναίκα εκτοξεύτηκε στο υπόγειο του καταστήματος, ενώ η δεύτερη κατέληξε στο πεζοδρόμιο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Rivington Street, κοντά στην Essex Street, την ώρα που οι δύο γυναίκες κινούνταν πεζές στο σημείο. Όπως καταγράφεται και σε βίντεο, το ταξί έπεσε ξαφνικά πάνω τους, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
🚨NEW: Cab crashes into two women in Manhattan and sends them through a bodega’s basement door
Three people were taken to the hospital and are expected to be okay
One woman was thrown down stairs to a bodega basement. Another woman was knocked onto the pavement pic.twitter.com/QTyC5P9tIX
— Unlimited L's (@unlimited_ls) March 15, 2026
Και οι δύο γυναίκες εκτοξεύτηκαν πάνω στο καπό του ταξί, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε τη βιτρίνα του καταστήματος, σκορπίζοντας θραύσματα γυαλιού, λουλούδια και συντρίμμια στο δρόμο.
Η μία γυναίκα κατρακύλησε τις σκάλες του υπογείου, ενώ η άλλη έμεινε ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο, όπως δήλωσαν σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες.
«Ήμουν δίπλα και έτρωγα, δύο κοπέλες περπατούσαν και το ταξί ξέφυγε από τον έλεγχο, χτύπησε τις δύο κοπέλες», δήλωσε ένας μάρτυρας.
«Η μία έπεσε δεξιά από το ταξί, η άλλη στο υπόγειο. Ήταν τρελό… Την ακούγαμε να ψιθυρίζει ‘είμαι εδώ, είμαι εδώ!’ μέχρι να φτάσει η αστυνομία».
Κάποιοι ανέφεραν ότι είδαν καπνό να βγαίνει από το όχημα, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν το περιστατικό «τρομακτικό».
Σύμφωνα με το FDNY, τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσουν πλήρως, ενώ η επιβάτης που βρισκόταν μέσα στο ταξί δήλωσε: «Όλα ήταν φυσιολογικά, και ξαφνικά χτυπήσαμε το ανθοπωλείο. Δεν καταλαβαίναμε τι συνέβη και βγήκαμε έξω και είδαμε κάποιον στο έδαφος και κάποιον κάτω από το αυτοκίνητο».
Προτεινόμενα άρθρα
13.05.2026 | 21:25
13.05.2026 | 19:51






