Σκύλος «υιοθέτησε» εννέα ορφανά παπάκια (βίντεο)

Έντονα μητρικά ένστικτα αποδείχθηκε πως έχει ένα αρσενικό λαμπραντόρ δέκα ετών από το Essex της Βρετανίας, καθώς πήρε υπο την προστασία του εννέα ορφανά παπάκια, των οποίων η μητέρα έπεσε θύμα αλεπούς.

Τα εννέα μικρά παπάκια έμειναν εντελώς απροστάτευτα, μέχρι που το λαμπραντόρ, ονόματι Φρεντ, έδειξε αποφασισμένο να τα φροντίσει. Οι εννέα προστατευόμενοι του ακολουθούν πλεόν τον Φρεντ, όπου πηγαίνει και απολαμβάνουν την προσοχή του.

Η οικογένεια του λαμπραντόρ, συνηθίζει να βοηθά αδέσποτα ζώα, ενώ για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει ο σκύλος του με τα παπάκια, ο ιδιοκτήτης του, Jeremy Goldsmith, υποστήριξε: «Τα παπάκια σε αυτήν την ηλικία θέλουν μόνο μια μητέρα και τώρα έχουν τον Φρεντ, έναν πατέρα που μένει σπίτι μαζί τους».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το τρυφερό λαμπραντόρ δένεται με κάποιο άλλο ζώο. Την περασμένη χρονιά, η οικογένεια Goldsmith είχε σώσει έναν τραυματισμένο σκίουρο, ο οποίος τους έξι μήνες που έμεινε μαζί τους, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Φρεντ.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΚΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΙΑ, VIDEO, ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ, 9 ΟΡΦΑΝΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!