Σκάρλετ Γιόχανσον: Η στενή σχέση με Έλληνα εστιάτορα-“Εγώ της είπα για τον Τσακαλώτο”
Για τη στενή σχέση και συνεργασία του με τη Σκαρλετ Γιόχανσον μίλησε στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” ο εστιάτορας Δημήτρης Σιασσιαρίδης.
Ο ίδιος διατηρεί την αλυσίδα καταστημάτων “dimitris” στο Παρίσι και αποκάλυψε ότι η γνωριμία του με την στάρ του Χόλυγουντ έγινε το 2014.
“Η Σκάρλετ είχε ακούσει ότι είχα αλυσίδα καταστημάτων και έψαχνε έναν άνθρωπο έμπειρο για να ανοίξει το δικό της κατάστημα, τη δική της φίρμα. Έτσι συναντηθήκαμε μέσω του άνδρα της και αποκτήσαμε μια πολύ καλή σχέση”. Σε ερώτηση εάν έχουν ακόμη και σήμερα επαφές, ο κ. Σιασσιαρίδης απάντησε ότι “έχουμε επαφές. Η επαγγελματική μας σχέση ήταν τόσο μεγάλη που κρατήσαμε και συνεχίζουμε την επαφή”, είπε ο κ. Σιασσιαρίδης στην εκπομπή.
Σχετικά με τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου “όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον”, ο κ. Σιασσιαρίδης είπε ότι “γελάσαμε πολύ. Το είπα στη Σκάρλετ ότι ο τότε υπουργός την θαύμαζε και όταν τη ρώτησαν σε συνέντευξη ήταν προετοιμασμένη και είχε απαντήσει”.
Προτεινόμενα άρθρα
09.08.2026 | 13:14
09.08.2026 | 11:59






