Ρώμας: Δεν θα έκανα πρόταση στην Ράντου να ξαναπαίξει στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»

Σε συνέντευξη του στο «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε πως δεν θα έκανε πρόταση στην Ελένη Ράντου να ξαναπαίξουν το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αφού γνωρίζει πως η απάντηση της θα ήταν αρνητική.

«Της Ελένης δεν θα της έκανα πρόταση γιατί ξέρω ότι θα έλεγε όχι. Γιατί ξέρω πως σκέφτεται η Ελένη και ξέρω ότι η Ελένη ήθελε να φύγει από αυτό το στενό περιθώριο που σου προσδίδει μια τέτοια τηλεοπτική επιτυχία. Η Ελένη ήταν ο άνθρωπος που μου είπε: “Θα γεράσουμε και εσύ θα είσαι η Κατακουζήνα και εγώ θα είμαι η γκαρσόνα. Λυπήσου την καριέρα μας, τον εαυτό μας” Και για δεν το συνεχίσαμε. Όλοι το θεωρούσαμε τότε ότι θα στιγματιστούμε. Τώρα η μυθοπλασία δεν κάνει τόσο μεγάλο μπαμ, τότε σε φόβιζε λίγο σε σχέση με τη θεατρική σου εικόνα γιατί εμείς ήμασταν παιδιά που ξεκινήσαμε από το θέατρο εκείνη η γενιά. Εδώ δεν δέχτηκε τότε που μας έδιναν τα ζεστά λεφτά και τα χάσαμε και τώρα μου λέει τραβάω τα μαλλιά μου, εκείνη την χρονιά έπρεπε να την έχουμε κάνει. Είχαμε ήδη διπλασιάσει τα λεφτά από την πρώτη χρονιά και μας έγινε πρόταση για τα διπλά λεφτά για την τρίτη», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ, VIDEO, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΡΑΝΤΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ, ΡΩΜΑΣ, ΠΑΙΞΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!