Προσοχή σε ψεύτικο διαγωνισμό με τη μορφή SMS

Γνωστή εταιρεία από τη Σουηδία που έχει τα πάντα για το σπίτι, προειδοποιεί τους καταναλωτές της Κύπρου για «ψεύτικο» διαγωνισμό, που διεξάγεται δίχως την άδεια της, μέσω SMS!

Η Ανακοίνωση:

«Η ΙΚΕΑ ενημερώνει για ψεύτικο διαγωνισμό σε μορφή SMS!

Η ΙΚΕΑ προειδοποιεί τους καταναλωτές ότι διεξάγεται «spam» διαγωνισμός με το λογότυπό της, σε μορφή SMS και από αγνώστους φορείς, κατά τον οποίο ζητείται από τους καταναλωτές να απαντήσουν σε ερωτήσεις, προκειμένου να κερδίσουν δωροεπιταγή IKEA αξίας €500.

Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, η ΙΚΕΑ ενημερώνει το κοινό ότι δεν έχει καμία σχέση με ενέργειες ή διαγωνισμούς που διεξάγονται εκτός της επίσημης ιστοσελίδας της (www.IKEA.com.cy) και των επισήμων λογαριασμών της στα social media. Επιπλέον, για τη σωστή ενημέρωση των καταναλωτών, οι επίσημοι διαγωνισμοί της ΙΚΕΑ επικοινωνούνται πάντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και των λογαριασμών της στα social media».

Αυτά πρέπει να προσέξετε εάν έρθουν στο κινητό σας με SMS:

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, SMS, IKEA, ΑΠΑΤΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]