Πώς μπορείς να αγοράσεις like από «αυτόματους πωλητές» -Πόσο κοστίζουν - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
4
Φεβρουάριος
Back

Πώς μπορείς να αγοράσεις like από «αυτόματους πωλητές» -Πόσο κοστίζουν

Σε ολους μας έχει συμβεί να ανεβάσουμε μία φωτογραφία στο Instagram και να «αργοπεθαίνει» με ελάχιστα like. Να τη σβήσεις και να υποκριθείς ότι δεν έγινε ποτέ; Να αρχίσεις να παρακαλάς τους φίλους σου να κάνουν like; Αν βρισκόσουν στη Ρωσία (σε αυτή την απελπιστική κατάσταση) θα μπορούσες να αγοράσεις likes στο Instagram από αυτόματους πωλητές.

Τα vending machines που προσφέρουν 100 Instagram likes για 50 ρούβλια (80 cents) ή 100 followers για 100 ρούβλια (1.60) εντοπίστηκαν από Ρώσους δημοσιογράφους νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Τα μηχανήματα ανήκουν στη ρωσική εταιρία Snatap κι έχουν προκαλέσει αντιδράσεις αφού τα πληρωμένα likes λειτουργούν ενάντια στην πολιτική του Instagram.

Η εταιρία, ωστόσο, υποστηρίζει ότι τα likes προέρχονται από φυσικά πρόσωπα και δεν είναι «ψεύτικα». Υπάρχουν περίπου 20 μηχανήματα σε όλη τη Ρωσία τα οποία εξυπηρετούν 20 με 50 πελάτες την ημέρα, και αρκετά από αυτά βρίσκονται μέσα σε εμπορικά κέντρα. Τώρα ξέρεις ότι μπορείς να «μπουστάρεις» τη φωτογραφία σου, αν βρεθείς απελπισμένη στη Ρωσία.

like mixani

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!