Πέτυχε με βέλος στο κεφάλι κουτάβι, το οποίο έζησε (φωτο)

Τυχερό μέσα στην ατυχία του, στάθηκε ένα κουταβάκι 5 μηνών στην Καλιφόρνια όταν μπήκε στο μάτι ενός παρανοϊκού, ο οποίος αποφάσισε να το σημαδέψει με ένα βέλος.

Ο τρελός -γιατί μόνο τρελός μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο- πέτυχε τον μικρό Λόκα στο κεφάλι, την ώρα που η οικογένεια που το φιλοξενεί βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Αμέσως μόλις κατάλαβαν τι έχει γίνει, το πήγαν στο νοσοκομείο, όπου το σταθεροποίησαν και με έκπληξη διαπίστωσαν από την ακτινογραφία οτι το βέλος δεν είχε πειράξει τον εγκέφαλο του.

Έτσι, με προσεκτικές κινήσεις κατάφεραν να του το αφαιρέσουν και πλέον η κατάστασή του, άρχισε να δείχνει μικρά, αλλά σταθερά σημάδια βελτίωσης. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της.

Το αρνητικό για τον δράστη είναι οτι έμπλεξε με λάθος άνθρωπο, καθώς η μητέρα της οικογένειας που το υιοθέτησε από το καταφύγιο είναι αστυνομικός και έχει κάμερες σε όλο της το σπίτι.

Έτσι, το υλικό από αυτές εξετάζεται πλέον από τις αρχές, ενώ υπάρχει και σχετική αμοιβή 1.500 δολαρίων για όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του παρανοϊκού δράστη.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΙ, ΚΟΥΤΑΒΙ, ΠΕΤΥΧΕ, ΒΕΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!