Πέθανε στα 59 του ο ράπερ Coolio – Ερμηνευτής του «Gangsta’s Paradise»
Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Αμερικανός ράπερ Coolio, γνωστός για το εμβληματικό τραγούδι Gangsta’s Paradise.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 59χρονος υπέστη ανακοπή.
Ο μάνατζέρ του Τζάρεζ Πόζι, ανακοίνωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο καλλιτέχνης βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες. Ο ράπερ πήγε στο μπάνιο, αλλά αργούσε να βγει με τον φίλο του να τον βρίσκει μετά από λίγο ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο Coolio άρχισε να κάνει μουσική τη δεκαετία του 1980, αλλά εδραίωσε τη θέση του στην ιστορία του χιπ χοπ, όταν ηχογράφησε το Gangsta’s Paradise το 1995.
Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. , εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά η φήμη του εδραιώθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το Gangsta’s Paradise ως soundtrack της ταινίας Dangerous Minds με πρωταγωνίστρια τη Μισέλ Φάιφερ.
Προτεινόμενα άρθρα
05.08.2026 | 14:07
05.08.2026 | 12:37






