Ο Παπαδάκης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον τηλεθεατή που έκανε χυδαίο σχόλιο για συνεργάτιδά του (βίντεο)

Με απόλυτο τρόπο υπερασπίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης τη συνεργάτιδά του Μπάγια Αντωνοπούλου, η σημερινή εμφάνιση της οποίας προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο τηλεθεατή.

Ο παρουσιαστής «εξερράγη» στον αέρα της εκπομπής: «Έχετε κάνει έναν χυδαίο χαρακτηρισμό για την Μπάγια. Θα είναι η πρώτη φορά που θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Ένας χυδαίος χαρακτηρισμός και δεν σηκώνουμε τίποτα πάνω σε αυτό. Αν εσείς έχετε αρρωστημένες φαντασιώσεις, να τις αποδείξετε στη Δικαιοσύνη. Αυτός ο χαρακτηρισμός για συνεργάτη μου, στο παιδί σας! Ούτε τη συγγνώμη σας θα δεχτούμε για τον χαρακτηρισμό για την Μπάγια! Πρόκειται για ένα διαμάντι! Ένα κοριτσάκι 24 ετών! Είναι άνανδρη αυτή η συμπεριφορά σας!».

Στη συνέχεια πρόσθεσε. «Μιλάγαμε με τον κύριο Σφακιανάκη γι’ αυτόν τον ανεκδιήγητο που χαρακτήρισε όπως χαρακτήρισε την Μπάγια. Δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Δεν έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει οποιονδήποτε χαρακτηρισμό βλέποντας από το σπίτι του και να φαντασιώνεται. Εδώ είμαστε μια οικογένεια και πάνω απ’ όλα κάνουμε ενημέρωση. Θα εκμεταλλευόμαστε την παρουσία ενός κοριτσιού για να ανεβάσουμε την τηλεθέαση αυτής εδώ της εκπομπής; Τι να σου πω, ρε ανεκδιήγητε άνθρωπε;».

 

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΜΠΑΓΙΑ, ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση