Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να πάει σπίτι του

Εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ο Μίκαελ Σουμάχερ, έπειτα από το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η σύζυγος του επτά φορές παγκοσμίου πρωταθλητή, Κορίνα, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους γιατρούς προκειμένου να μεταφερθεί ο Γερμανός στο σπίτι του.

Ο διάσημος γιατρός αθλητών, Ρέιναρτ Βέινσταμπλ επεσήμανε πως το χρονικό σημείο είναι το πλέον κατάλληλο για την ασφαλή μεταφορά του Σουμάχερ στην Ελβετία, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μια μεταφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί ιδανικά με ελικόπτερο. Θα ήταν ασφαλές να μεταφερθεί ο Μίχαελ Σουμάχερ. Υπάρχει το ερώτημα σχετικά με το αν εξακολουθεί να αναπνέει με τη βοήθεια μηχανήματος, αλλά ακόμη κι έτσι, είναι εφικτό να μεταφέρεις έναν διασωληνωμένο ασθενή. Θα χρειαστεί να υπάρχει συνεχής φροντίδα και εγκαταστάσεις εξαερισμού».

Πηγή: news247.gr

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΠΙΤΙ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ, ΚΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!