Ο άντρας με τις τέσσερις συζύγους, τις επτά αρραβωνιαστικές και τις πέντε φιλενάδες (φωτο)

Κάθε όριο, νομικό και ηθικό ξεπέρασε ο Sonko Tijan . Ο Αυστριακός, με καταγωγή από τη Γκάμπια άντρας, έσπασε κάθε ρεκόρ πολυγαμίας έχοντας νυμφευθεί τέσσερις γυναίκες, αρραβωνιαστεί άλλες εφτά και με τουλάχιστον άλλες πέντε διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Και όλα αυτά στην ηλικία των 28! Η ερωτική ωστόσο διάθεση του νεαρού, διακόπηκε μάλλον απότομα μιας και δυο από τις συζύγους του κατήγγειλαν τον Tijan στην αστυνομία. Η αρχή του τέλους του έχει το όνομα Sonja Maier η οποία τον ερωτεύτηκε από την πρώτη ματιά όταν τον γνώρισε σε ένα μπαρ.

Ο 28χρονος της είπε ότι τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και έπειτα από ένα σύντομο ρομάντζο παντρεύτηκαν μέσα σε ένα μήνα. Ένα χρόνο αργότερα και ενώ ήταν έγκυος, βρήκε στο Facebook έναν άντρα που είχε απίστευτη ομοιότητα με τον δικό της. Η έκπληξη ήταν ότι δεν ήταν απλά θέμα ομοιότητας αλλά ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της ο οποίος στη συγκεκριμένη σελίδα πόζαρε με μια άλλη σύζυγο!

«Θεώρησα αρχικά ότι είτε είχε έναν δίδυμο αδελφό ή ότι με απατούσε», λέει. Η Maier αφού συναντήθηκε με την άλλη γυναίκα κατήγγειλαν από κοινού τον σύζυγό τους στην αστυνομία η οποία έβγαλε λαβράκι: όπως αποδείχθηκε δεν ήταν μόνο οι δυο γυναίκες που είχαν το… προνόμιο να έχουν τον ίδιο άντρα.

Στο περίεργο αυτό γαϊτανάκι βρέθηκαν να εμπλέκονται 16 γυναίκες, ηλικίας από 22 έως 44 ετών. Ο 28χρονος έχει αποκτήσει και έξι παιδιά.

Είχε τέσσερις συζύγους, εφτά αρραβωνιαστικιές και πέντε φιλενάδες

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ, ΑΝΤΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση