Νοσοκόμοι βίασαν και δολοφόνησαν κοπέλα μέσα σε νοσοκομείο

Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Σιντχί στην πόλη Κοραντζί του Πακιστάν. Μια νεαρή γυναίκα πήγε εκεί με φριχτό πονόδοντο, για να την εξετάσει ο οδοντίατρος.

Ύστερα από μερικές ημέρες το νοσοκομείο ενημέρωσε τους γονείς της κοπέλας ότι είχε πεθάνει ύστερα από αντίδραση του οργανισμού της στα αντιβιοτικά που της χορηγήθηκαν. Τους καλούσε να παραλάβουν το πτώμα της.

Είδαν τη σορό της σε ένα σκοτεινό παγωμένο δωμάτιο του νεκροτομείου.

Οι γονείς της κοπέλας δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του νοσοκομείου και ζήτησαν να γίνει νεκροψία νεκροτομή στο πτώμα της κόρης τους.

Τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη. Καμία αντίδραση στα αντιβιοτικά δεν παρουσίασε ο οργανισμός της. Η γυναίκα είχε βιασθεί κατ εξακολούθηση και στη συνέχεια είχε δολοφονηθεί.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες με την αστυνομία να συλλαμβάνει 3 υπόπτους νοσοκόμους και να αναζητεί και έναν τέταρτο που πιθανότατα είναι γιατρός.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΒΙΑΣΜΟΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!