meta-επανέφερε-τους-λογαριασμούς-του-τρα-1135341
ΚΟΣΜΟΣ | 09.02.2023 | 21:00

Meta: Επανέφερε τους λογαριασμούς του Τραμπ σε Facebook – Instagram

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εταιρεία Meta ανακοίνωσε ότι ήρε τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Facebook και το Instagram, επιβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Άντι Στόουν, μετά τη διετή αναστολή του λογαριασμού του στον απόηχο της επίθεσης στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Η Meta είχε αναφέρει τον Ιανουάριο ότι θα άρει την αναστολή του λογαριασμού του Τραμπ μέσα «στις επόμενες εβδομάδες» και θα επιβάλει αυξημένες ποινές αναστολής μεταξύ ενός μηνός και δύο ετών αν ο πρώην πρόεδρος παραβιάσει ξανά τις πολιτικές περιεχομένου στις πλατφόρμες.

Ο Τραμπ αποκτά πλέον πρόσβαση σε βασικές πλατφόρμες για την προσέγγιση ψηφοφόρων και τη συγκέντρωση πολιτικών κεφαλαίων ενόψει της νέας υποψηφιότητας του για τον Λευκό Οίκο το 2024.

Είχε 23 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 34 εκατομμύρια στο Facebook έως τον Ιανουάριο.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.