Μέσι vs Ρονάλντο: Ποιος είναι πιο πλούσιος;

Το «Forbes» ανακοίνωσε τα έσοδα των 100 πιο διάσημων προσώπων στη σύγχρονη εποχή.

Τους προηγούμενους 12 μήνες, τα συνολικά έσοδα αυτών των 100 ατόμων, ανήλθαν στο εξωφρενικό ποσό των 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ποσό αυξημένο κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.

Έντεκα εξ αυτών ξεπέρασαν σε ετήσια έσοδα τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην κορυφή βρίσκεται ο Αμερικανός πυγμάχος Φλόϊντ Μεϊγουέδερ.

Τα έσοδα του εκκεντρικού πρωταθλητή ανήλθαν σε 285 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων 100 προέρχονται από τη νίκη του επί του Ιρλανδού κυρίαρχου των πολεμικών αθλημάτων Κόνορ Μακ Γκρέγκορ!

Στη 2η θέση του σχετικού καταλόγου βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ με έσοδα 239 εκατομμύρα δολάρια.

Αρκετά εκατομμύρια πιο κάτω συναντάμε την Κάιλι Τζένερ, η οποία εκμεταλλεύεται τόσο καλά το σώμα της και το διαδίκτυο, ώστε να έχει ετήσια έσοδα 166,5 εκατομμύρια δολάρια.

Από τον χώρο του αθλητισμού στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα, στην 8η θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με έσοδα 111 εκατομμύρια δολάρια και στη 10η ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 108 εκατομμύρια δολάρια!

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΣΗ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΠΛΟΥΣΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!