Η Μέγκαν Μαρκλ μαγειρεύει για φιλανθρωπικό σκοπό

Μπορεί να έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ παραμένει η κοπέλα της διπλανής πόρτας.

Και αυτό διότι η ίδια πραγματοποιεί «μυστικές» επισκέψεις στο The Hubb Community Kitchen, το οποίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Grenfell Tower, τον Ιούνιο του 2017.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια γυναίκα που μαγειρεύει και το χαίρεται, για αυτό και χαμογελάει με την ποδιά της δίπλα στις γυναίκες του The Hubb Community Kitchen.

Μια κοινότητα όπου οι γυναίκες μαγειρεύουν μαζί, θρηνούν, κλαίνε, αλλά και γελάνε.

me_01

Η Δούκισσα του Σάσεξ στηρίζει, επιπλέον το νέο βιβλίο μαγειρικής που δημιουργήθηκε από τις γυναίκες του Τhe Hubb Community Kitchen, για φιλανθρωπικό σκοπό και το οποίο γιορτάζει τη δύναμη της μαγειρικής να φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

Ορισμένες από τις συνταγές, που αναφέρονται στο βιβλίο, είναι κλασικές που αγαπάνε όλες οι οικογένειες και όλες έχουν δημιουργηθεί από τις μαγείρισσες.

Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν τόσο σ’ όσους έχουν πληγεί από τη φωτιά στο Grenfell Tower αλλά και σ’ άλλους ανθρώπους της κοινότητας που το έχουν ανάγκη.

Η Μέγκαν επισκέφτηκε για πρώτη φορά την κουζίνα του The Hubb Community Kitchen, τον Ιανουάριο, ενώ πραγματοποίησε αρκετές κρυφές επισκέψεις – μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- για να συναντήσει εθελοντές και να μάθει περισσότερα για το έργο τους.

Η Δούκισσα του Σάσεξ βοήθησε την ομάδα να έρθει σε επαφή με έναν εκδότη και φρόντισε το Βασιλικό Ίδρυμα να τους παρέχει βοήθεια για νομικά και διοικητικά ζητήματα.

Όλα τα έσοδα θα επιστρέψουν στο Hubb και το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Αγγλίας αυτήν την εβδομάδα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!