Λονδίνο: Με την πρώτη δόση εμβολίου δώρο…ένα εισιτήριο για τον τελικό του Euro

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, δύο εισιτήρια του τελικού του EURO 2020 θα δοθούν σε Βρετανούς που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν με την 1η δόση τις επόμενες ημέρες, ενώ άλλα 50 διπλά εισιτήρια θα δοθούν για τη ζώνη των οπαδών, στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Οι Βρετανοί που θα εμβολιαστούν από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, θα πρέπει να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο για την πρώτη δόση, ή να παρουσιάσουν χαρτί με το ραντεβού τους, για να μπούν στην κλήρωση.Επιπλέον, όσοι ανεβάσουν στα social media φωτογραφία με τον εμβολιασμό τους ή με το αποδεικτικό εμβολιασμού, θα μπουν δύο φορές στην κλήρωση.

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου επίσης πρόσθεσε ότι «Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε κίνητρα στους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν»,  κάνοντας έκκληση, για μία ακόμη φορά, να εμβολιατσούν όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά το tweet του: 

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΛΟΝΔΙΝΟ, EURO 2020


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]