«Λιώνει» στους 46 βαθμούς το Νέο Δελχί (βίντεο)

Είναι και πάλι η εποχή του χρόνου, που οι περισσότεροι άνθρωποι στη βόρεια, κεντρική και δυτική Ινδία αντιμετωπίζουν κύμματα αφόρητης ζέστης. Στην πραγματικότητα, ένας καύσωνας κάθε χρόνο, κατά τους αδυσώπυτους μήνες Μάιο και Ιούνιο δεν είναι ασυνήθιστος. Αυτό που είναι ανησυχητικό, όμως, είναι ο ρυθμός με τον οποίο οι θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα φαίνεται να καταρρίπτουν ρεκόρ χρόνο με το χρόνο.

Κλιματιστικά δουλεύουν non stop και μάλιστα, όπως δείχνουν φωτογραφίες, δεν υπάρχει αρκετός χώρος σε κτήρια για να τοποθετηθούν κι άλλα!

Άνθρωποι στο δρόμο φορούν στα κεφάλια τους ή ρίχνουν νερό καθώς το Δελχί βίωσε μια καυτή Τετάρτη. Η μέγιστη θερμοκρασία στην πρωτεύουσα έφτασε τους 45 βαθμούς Κελσίου, πέντε βαθμούς πάνω από το μέσο όρο της σεζόν.

Αργότερα την ημέρα, η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε τους κατοίκους ότι οι 43 έως 45 βαθμοί είναι μόνο ένα σημάδι του τι πρόκειται να έρθει την επόμενη εβδομάδα. Η έκθεση της μετεωρολογικής υπηρεσίας ανέφερε ότι η Βόρεια, Κεντρική και Ανατολική Ινδία θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό κύμα καύσωνα μέχρι το τέλος του μήνα. Για το Δελχί, προειδοποίησε για ένα μεγάλο κύμα θερμότητας τις επόμενες πέντε ημέρες.

ΚΟΣΜΟΣ, VIDEO, ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ, ΛΙΩΝΕΙ, 46 ΒΑΘΜΟΥΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!