Κορωνοϊός – Γερμανία: Μια γιατρός μιλά για το κέρδος στην πανδημία

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 30 Μαΐου 2020 - 19:16
  • Comments Off

Είναι απ’ τις λίγες φορές στη ζωή μου που ένας Γερμανός, στην συγκεκριμένη περίπτωση μια Γερμανίδα, με κάνει περήφανη για την γερμανική μου καταγωγή.

Θέλει μεγάλο θάρρος και κουράγιο αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, να μιλήσει κανείς δημόσια για την κατάχρηση εξουσίας, το κυνήγι του κέρδους και την τρομοκρατία που ασκείται σήμερα πάνω στον παγκόσμιο πληθυσμό με αφορμή΄τον «μεγάλο κίνδυνο από τον αόρατο εχθρό» στο όνομα της «υγείας» μας, ιδιαίτερα αν είναι, όπως η Katrin Kord, γιατρός εν ενεργεία μέσα στο σύστημα υγείας και μητέρα τριών παιδιών σ’ αυτή τη «σκοτεινή» χώρα που παίζει κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι εξουσίας.

Χίλια Μπράβο της αξίζουν. Είμαι σίγουρη ότι η Γερμανίδα μανούλα μου που «έφυγε» πριν από πάρα πολλά χρόνια θα ήταν κι αυτή πολύ περήφανη αν ζούσε να την ακούσει. Παρακαλώ δείτε αυτό το βίντεο, υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι».

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ, VIDEO, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!