Κινέζοι αστυνομικοί στους δρόμους του… Παρισιού!

Κινέζοι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν μαζί με Γάλλους συναδέλφους τους και θα κάνουν κοινές περιπολίες στα κύρια τουριστικά σημεία του Παρισιού, καθώς η Γαλλία επιδιώκει να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες από την Ασιατική χώρα για να αυξήσει τα έσοδά της.

Περίπου 1,4 εκατομμύρια Κινέζοι τουρίστες επισκέπτονται τη Γαλλία σε ετήσια βάση κατά μέσον όρο τα τελευταία χρόνια και το Παρίσι ευελπιστεί να διπλασιάσει αυτόν τον αριθμό, με απώτερο στόχο να μειώσει το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της που κυμαίνεται περίπου στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Κατά μέσον όρο κάθε Κινέζος τουρίστας που επισκέπτεται τη Γαλλία ξοδεύει κατά τη διάρκεια της διαμονής του περίπου 1500 ευρώ.

Ωστόσο πολλά κινεζικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης έχουν μεταδώσει κατά καιρούς ότι μεγάλος αριθμός Κινέζων επισκεπτών γίνεται συστηματικά στόχος κλεφτών.

Οι Κινέζοι είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη εθνικότητα των τουριστών που επισκέπτονται τη Γαλλία, μετά τους Αμερικανούς.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΙΣΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!