Κίνα: Σε «συναγερμό» 24 πόλεις λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Συνολικός αριθμός 24 πόλεων στην Κίνα, έχει τεθεί σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού” εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, επιδρώντας αρνητικά στα σχέδια των διακοπών αρκετών ανθρώπων για την Πρωτοχρονιά.

Μεταξύ των πόλεων αυτών, η Σιτζιαζουάνγκ, η Μπαοντίνγκ, η Λανγκφάνγκ στην επαρχία Χεμπέι, στα βόρεια της Κίνας, η πόλη Τζενγκτζόου στην επαρχία Χενάν (κεντρική Κίνα), αλλά και η πόλη Τζινάν, στην επαρχία Σαντόνγκ, στα ανατολικά της Κίνας. Οι πόλεις αυτές, έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για τη δραματική επιδείνωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, σύμφωνα με τις αρμόδιες κινεζικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, 21 μητροπόλεις και πόλεις, μεταξύ αυτών, το Πεκίνο και η Τιεντζίν βρίσκονται σε κατάσταση «πορτοκαλί συναγερμού,” ενώ 16 πόλεις, μεταξύ αυτών και η πόλη Σιάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Σαανσί, στα βορειοδυτικά της χώρας, έχουν τεθεί σε «κίτρινο συναγερμό.”

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΙΕΘΝΗ, ΚΙΝΑ, ΠΕΚΙΝΟ, ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΑΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!