«Κατέρρευσε» το Netflix -Τι φοβούνται για τις επόμενες ημέρες

Στην υπερφόρτωση του δικτύου ίντερνετ φαίνεται να οφείλεται το κόλλημα των υπηρεσιών του Netflix για μερικά λεπτά γύρω στις 18.00 ώρα Ελλάδας σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου. Ο ιστότοπος παρακολούθησης ιστοτόπων Down Downer παρουσίασε προβλήματα σε όλο τον κόσμο, αν και επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη. Σύμφωνα με αρκετές ιστοσελίδες της Βρετανίας υπηρεσίες του Netflix κυρίως στο σάιτ της πλατφόρμας βγήκαν εκτός λειτουργίας ή καθυστερούσαν να ανταποκριθούν.

Δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση από τους διαχειριστές της πλατφόρμας αλλά ειδικοί γύρω από τις υποδομές των δικτύων εκτιμούν πως το απόγευμα και μετά τη λήξη των βαρδιών των εργαζομένων στην Ευρώπη τα δίκτυα στις περισσότερες χώρες φτάνουν στα όρια τους επομένως δεν πρέπει να αναφερόμαστε σε κακή λειτουργία στις πλατφόρμες όπως το Netflix αλλά στις ταχύτητες των δικτύων. Αυτός ήταν και ο λόγος που η πλατφόρμα διαχείρισης του Netflix δεν έχει βγάλει κάποια ενημέρωση ή κάποια ανακοίνωση. Ανησυχία ωστόσο υπάρχει για τις επόμενες ημέρες.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΠΕΣΙΜΟ, NETFLIX


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!