Κάποιος την… αμόλησε στη Βουλή της Κένυας και διακόπηκε η συνεδρίαση

Αμηχανία και σύγχυση επικράτησαν σε κοινοβουλευτικό κτίριο της Κένυας, πριν η άσχημη μυρωδιά κατακλύσει την αίθουσα και αναγκάσει σε αναβολή της συζήτησης!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτό αναφέρουν τα τοπικά μέσα πως έγινε σε περιφερειακή εθνοσυνέλευση της Κένυας την Τετάρτη, γεγονός που εξελίχθηκε σε αψιμαχία αναζητώντας τον υπαίτιο της πράξης.

Ο ομιλητής που ήταν στο βήμα της συνέλευσης της κομητείας Homa Bay, Julius Gaya, στράφηκε στον πρόεδρο Edwin Kakach και του είπε: «Αξιότιμε πρόεδρε, ένας από μας μόλυνε τον αέρα και ξέρω ποιος είναι».

Ο βουλευτής υπέδειξε ποιον εννοούσε, εκείνος απάντησε «δεν είμαι εγώ, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο μπροστά στους συναδέλφους μου» και το πράγμα εξελίχθηκε σε μπαράζ αλληλοκατηγοριών. Στο τέλος ο πρόεδρος κάλεσε όλους να εκκενώσουν την αίθουσα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ανανεωθεί ο αέρας.

Ενοχλημένος με όλα αυτά, ο πρόεδρος ζήτησε: «φέρτε ό,τι λουλούδι βρείτε στο γραφείο μου. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να καθόμαστε σε ένα περιβάλλον που βρομάει».

Δέκα λεπτά αργότερα, η συνεδρίαση διεξαγόταν και πάλι κανονικά

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΟΥΛΗ, ΔΙΕΚΟΠΗ, ΚΕΝΥΑΣ, ΑΜΟΛΗΣΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!