Ιταλός δημοσιογράφος: Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Στεφάν Ντε Φράι
Τον Στέφαν ντε Φράι φέρεται να έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ίντερ, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Αλφρέντο Πεντούλα.
«Ο Ντε Φράι εξετάζει ένα μέλλον μακριά από την Ίντερ, πόσο μάλλον αν η προσφορά παραμένει πάντα μειωμένη. Το συμβόλαιό του λήγει, μία από τις πιο σημαντικές προτάσεις ήρθε από τον Παναθηναϊκό», έγραψε ο Πεντούλα για τον 34χρονο (5/2/92) Ολλανδό στόπερ.
Ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,89, έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Ίντερ, ενώ στην εθνική Ολλανδίας μετράει 79 εμφανίσεις και 4 γκολ.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στους πρωταθλητές Ιταλίας κατέγραψε 17 συμμετοχές. Συνολικά, με τους νερατζούρι έχει 296 ματς, 13 γκολ και 8 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φέγενορντ με την οποία είχε 154 αγώνες, 6 γκολ και 4 ασίστ.
Μετακόμισε στη Λάτσιο έναντι 7 εκατ. ευρώ το 2014, όπου έπαιξε σε 118 ματς, ενώ σημείωσε 10 γκολ κι έδωσε 5 ασίστ. Το 2018 τον απέκτησε η Ίντερ με την οποία έκανε τεράστια καριέρα και ήταν βασικό στέλεχος.
Προτεινόμενα άρθρα
07.08.2026 | 07:20
06.08.2026 | 20:59






