Ιταλία: Πωλούνται σπίτια σε τιμή καφέ σε χωριό της Σικελίας – Από 2 ευρώ οι τιμές πώλησης

Το χωριό Sambuca di Sicilia στην Σικελία ετοιμάζεται να δημοπρατήσει 20 σπίτια, ξεκινώντας τις τιμές από τα 2 ευρώ.

Η ιταλική κυβέρνηση το 2019, στην προσπάθεια της να φέρει ζωή σε μικρά χωριά της Ιταλίας, είχε δημοπρατήσει σπίτια σε αυτά τα χωριά μόνο με 1 ευρώ. Αφού το πείραμα αυτό λειτούργησε και δύο μικρά χωριά το Taranto και Cinquefrondi γέμισαν ξανά ζωή, το χωριό Sambuca di Sicilia αποφάσισε να δημοπρατήσει 20 σπίτια στην διπλάσια τιμή, δηλαδή 2 ευρώ. 

Τα ακίνητα βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο του χωριού, το οποίο έχει ερημώσει όταν ένας σεισμός έπληξε την περιοχή το 1968. Η πλειονότητα των προσφερόμενων σπιτιών είναι 50 με 80 τετραγωνικά μέτρα.

Όλοι οι πλειοδότες θα πρέπει να καταβάλουν εγγύηση κατάθεσης ύψους 5.000 ευρώ, η οποία θα επιστραφεί εάν δεν καταφέρουν να τα αγοράσουν.

Επιπλέον, ο αγοραστής έχει τρία χρόνια για να ολοκληρώσει την ανακαίνιση του σπιτιού που θα αγοράσει στη δημοπρασία. Οι προσφορά ισχύει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου 2021.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΣΙΚΕΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, 2 ΕΥΡΩ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]