ισπανία-νεαρή-ρεπόρτερ-δέχθηκε-σεξου-1232231
ΚΟΣΜΟΣ | 14.09.2023 | 07:36

Ισπανία: Νεαρή ρεπόρτερ δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ζωντανή μετάδοση

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μία νεαρή δημοσιογράφο που δέχθηκε  σεξουαλική παρενόχληση στον αέρα της εκπομπής. Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα ως ύποπτο για σεξουαλική επίθεση σε δημοσιογράφο, αφού φέρεται να την άγγιξε ενώ εκείνη βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση με το κανάλι Cuatro. Η Ίσα Μπαλάδο μιλούσε για μια ληστεία στη Μαδρίτη την Τρίτη (12/9) όταν εμφανίστηκε και φάνηκε να αγγίζει τα οπίσθιά της

Εκείνη προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά τη διέκοψε ο παρουσιαστής του προγράμματος. «Ίσα, με συγχωρείς που σε διέκοψα… αλλά ακούμπησε τα οπίσθιά σου;» ρώτησε ο Νάτσο Αμπάντ. Η ρεπόρτερ επιβεβαίωσε το γεγονός και απευθύνθηκε ξανά στον δράστη, που φοράει γυαλιά ηλίου, ζητώντας να την αφήσει να εργαστεί.

«Όσο και να θέλεις να ρωτήσεις από ποιο κανάλι είμαστε, πρέπει όντως να αγγίξεις τα οπίσθιά μου; Είμαι σε ζωντανή εκπομπή και δουλεύω», του είπε. Στη συνέχεια, ο άνδρας αρνήθηκε ότι την άγγιξε και καθώς απομακρύνθηκε προσπάθησε να της χαϊδέψει το κεφάλι.

Η δημοσιογράφος ακούγεται να ζητάει συγγνώμη και ο παρουσιαστής στο πλατό την καθησυχάζει και δηλώνει: «Τον έχουμε βιντεοσκοπήσει (…) Δεν χρειάζεται να ζητάς εσύ συγγνώμη. Κάνεις τη δουλειά σου και έρχεται αυτός ο ηλίθιος και σε αγγίζει χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα».

Η αστυνομία αργότερα ανέφερε ότι o άνδρας συνελήφθη.