ΗΠΑ: Δήμαρχος βάζει το Baby Shark για να διώξει τους άστεγους

Το Baby Shark τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο τραγούδι με τη μεγαλύτερη επιτυχία για τα παιδιά που παρακολουθούν μετά μανίας τους δύο μικρούς ήρωες του βίντεο κλιπ να τραγουδούν για την «οικογένεια των καρχαριών».

Την ίδια ώρα, όμως, το εν λόγω τραγούδι έχει γίνει «εφιάλτης» για αρκετούς γονείς που δεν αντέχουν να ακούσουν για μια ακόμη φορά το μονότονο ρυθμό του.

Τη δεύτερη «ιδιότητα» του τραγουδιού φαίνεται ότι θέλησε να αξιοποιήσει ο δήμαρχος της πόλης Γουέστ Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα ο οποίος αποφάσισε να παίζει συνεχώς το Baby Shark σε χώρο του δήμου στο αίθριου του οποίου συχνά βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι.

Ο συγκεκριμένος χώρος, όταν λειτουργεί, φιλοξενεί γάμους και άλλες παρεμφερείς εκδηλώσεις αποφέροντας στα ταμεία του δήμου το ποσό των 240.000 σε ετήσια βάση με τον δήμαρχο να παραπονιέται για τα ανθρώπινα περιττώματα και τα άλλα ανθυγιεινά ευρήματα που ανακαλύπτουν οι υπηρεσίες καθαριότητας.
«Το μέτρο έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό και έχει προσωρινή ισχύ προκειμένου ο χώρος να είναι προσβάσιμος σε όλους έχουν ή θέλουν να το νοικιάσουν» υποστήριξε η επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος του δήμου.

Όπως εξήγησε το τραγούδι ξεκινά να παίζει όποτε βρίσκεται κάποιος στο αίθριου του χώρου «που είναι ένας μικρός χώρος σε σχέση με την συνολική έκταση του χώρου».

Στο παρελθόν ο δήμος εχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την κλασσική μουσική ως αποτρεπτικό μέσο κατά των εμπόρων ναρκωτικών με την μονάδα, όμως, που έδινε ηλεκτρικό ρεύμα στα ηχεία να καταλήγει κατεστραμμένη.

Άστεγος, πάντως, που μίλησε στο FOX, είπε ότι η συνεχής επανάληψη δεν τον έχει σταματήσει από το να βρίσκει καταφύγιο στο χώρο «αν και το τραγούδι ακούγεται συνέχεια, ξανά και ξανά».

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΗΠΑ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, BABY SHARK, ΔΙΩΞΕΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!