ΙΚΕΑ: Eργαζόμενοι και πελάτες κοιμήθηκαν στο κατάστημα λόγω σφοδρής κακοκαιρίας - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
3
Ιανουάριος
Back

ΙΚΕΑ: Eργαζόμενοι και πελάτες κοιμήθηκαν στο κατάστημα λόγω σφοδρής κακοκαιρίας

Έξι πελάτες και περίπου 20 εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν σε κατάστημα ΙΚΕΑ της Βόρειας Δανίας, εξαιτίας μιας πολύ ισχυρής χιονοθύελλας.

Σύμφωνα με το BBC, το χιόνι είχε ξεπεράσει τα 30 εκατοστά σε ύψος, με αποτέλεσμα οι δρόμοι και οι τοπική συγκοινωνία να κλείσουν.

«Ήταν πολύ επικίνδυνο να βγούμε έξω και δεν μπορούσαμε να αναγκάσουμε τους υπαλλήλους μας να πάρουν αυτό το ρίσκο και στη συνέχεια, καθώς έμειναν έξι πελάτες, τους προσκαλέσαμε κι αυτούς», εξήγησε ο διευθυντής του καταστήματος, ο Peter Elmose, στο Γαλλικό Πρακτορείο.


Το κατάστημα πρόσφερε σε όλους όσους εγκλωβίστηκαν φαγητό από την καντίνα του προσωπικού καθώς και τη δυνατότητα να κοιμηθούν σε κάποιο από τα κρεβάτια που ήταν διαθέσιμα. Πριν κοιμηθούν, τα άτομα που εγκλωβίστηκαν έκατσαν παρέα όλοι μαζί, για να δουν τηλεόραση.

«Ήταν καλύτερο από το να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο. Κυρίως γελάσαμε με την κατάσταση, καθώς πιθανότατα δεν θα την ξαναζήσουμε», είπε μια πελάτισσα στο Danish Broadcaster.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!