Φίδι έπεσε από το ταβάνι και έκανε βουλευτές να τρέχουν (φωτο)

Σε φυγή τράπηκαν οι βουλευτές περιφερειακού κοινοβουλίου της νοτιοδυτικής Νιγηρίας, όταν ένα φίδι έπεσε από το ταβάνι. Μάλιστα, έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν θα επιστρέψουν, εάν το κτίριο δεν είναι ξανά ασφαλές, όπως τόνισε ο εκπρόσωπός τους.

«Την ώρα που αρχίζαμε τη σύνοδο της ολομέλειας, εμφανίστηκε ένα μεγάλο φίδι. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση στη συνεδρίασή μας και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε βιαστικά τον χώρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου της πολιτείας του Όντο,Ολουγκμπένγκα Ομόλε.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος και σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ερπετό έπεσε χθες από την οροφή του κτιρίου μέσα στην αίθουσα και δεν τραυμάτισε κανέναν προτού το σκοτώσουν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το περιστατικό αυτό οφείλεται στη φθορά των εγκαταστάσεων του περιφερειακού Κοινοβουλίου και στην έλλειψη χρημάτων για τη συντήρησή του.

«Η αίθουσα αυτή δεν παρέχει πλέον την απαραίτητη ασφάλεια για το νομοθετικό έργο και γι’αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε μέχρι νεωτέρας τις συνεδριάσεις μας. Το κοινοβουλευτικό έργο διακόπτεται επ’ αόριστον», σημείωσε.

Οι βουλευτές θα συναντηθούν με τον κυβερνήτη της πολιτείας, Όντο Ροτίμι Ακερεντόλου, από τον οποίον θα αξιώσουν να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Το περιφερειακό Κοινοβούλιο δεν θα συνέλθει έως ότου γίνουν πλήρεις εργασίες απολύμανσης…

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΠΕΣΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΑΒΑΝΙ, ΦΙΔΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!