Έβαλαν 74χρονο σε ψυγείο νεκρών ενώ ήταν ζωντανός

Νεκρός, 74 ετών, που τοποθετήθηκε σε ψυγείο από την οικογένειά του, στην Ινδία, σώθηκε μετά από 20 ώρες, όταν κάποιος συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο Balasubramanian Kumar, ο οποίος ήταν άρρωστος και κοιμισμένος, θεωρήθηκε νεκρός από τους συγγενείς του, όταν σταμάτησε να μετακινείται στο σπίτι του στο χωριό Kandhampatti, τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι συνηθισμένο να στέλνεται καταψύκτης για να αποθηκεύει τους νεκρούς μέχρι να γίνει η θρησκευτική τελετή.

Σε βίντεο, ο άνθρωπος που κρατά την κάμερα ρωτά: «Τα χέρια του τρέμουν, πώς;»

«Μοιάζει σαν έχει επιληπτική κρίση, απάντησε ο αδελφός του θεωρούμενου νεκρού άντρα.

Η ιστορία αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε ένα κανάλι ειδήσεων σε τοπικό μέσι και έκτοτε έχει κάνει αίσθηση σε όλη την χώρα.

Η αστυνομία κλήθηκε και τώρα ερευνά την οικογένεια επειδή δεν πραγματοποίησε τον κατάλληλο ιατρικό έλεγχο πριν κηρύξει τον κ. Kumar νεκρό.

Τα μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συμπεριφοράς που θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή καθώς και πράξη που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων, του Ινδικού Ποινικού Κώδικα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΨΥΓΕΙΟ, ΙΝΔΙΑ, VIDEO, ΖΩΝΤΑΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!