Εργάτες στο Βέλγιο έλαβαν μπόνους 30.000 ευρώ…κατά λάθος

To λογιστήριο μιας εταιρείας στο Βέλγιο πλήρωσε κατά λάθος μπόνους 30.000 ευρώ σε συνολικά 230 εργάτες μεταλλουργίας και δεν μπορεί να το πάρει πίσω.

Δυστυχώς για την εταιρεία, η βελγική νομοθεσία αναφέρει πως είτε πρόκειται για λάθος είτε για κακόβουλη ενέργεια, όταν ένα ποσό πιστωθεί πρέπει να πληρωθεί στο σύνολό του.

Λογικό είναι, λοιπόν, οι εργάτες του εργοστασίου στο Βέλγιο, που αμείβονται με 1.600 ευρώ το μήνα, να πάθουν σοκ αντικρίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Σχεδόν τάχιστα ενημερώθηκαν ότι επρόκειτο για λογιστικό λάθος και ότι θα πρέπει να το επιστρέψουν, όμως προαναφέραμε ο νόμος τους καλύπτει με αποτέλεσμα πολλοί να το σκέφτονται αν θα το κάνουν.

Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι το εργοστάσιο αναγκάστηκε να καταβάλει το συνολικό ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στους κατά τ’ άλλα τυχερούς εργάτες του.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΟΝΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΒΕΛΓΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!