Έρχονται άσχημα «μαντάτα» για τους χρήστες του Netflix

Όταν το 1997 το Netflix έκανε το ιντερνετικό του ντεμπούτο ως streaming πλατφόρμα κανείς δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει ποια θα ήταν η εξέλιξή του 23 χρόνια αργότερα.

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αναφέρουν πως με δεδομένο ότι σύντομα οι παραγωγές του αναμένεται να αυξηθούν εντυπωσιακά, το Netflix δεν θα διστάσει να αυξήσει την συνδρομή.

Γνωρίζει άλλωστε πως όχι απλά δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτή την αύξηση αλλά με βάση τους ρυθμούς που αυξάνονται οι χρήστες του δεν έχει να ανησυχήσει για τίποτα.

Μιλάμε για μια πλατφόρμα που είχε 183 εκατομμύρια συνδρομητές με την είσοδο του 2020, ενώ ο μαζικός εγκλεισμός στο σπίτι λόγω πανδημίας ήταν μια συνθήκη που αύξησε κατά 15,8 εκατομμύρια τους συνδρομητές του σε όλο τον κόσμο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020! Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί πως στο διάστημα αυτό, το Netflix προσέλαβε άλλα 2.000 άτομα για να αντεπεξέλθει στην αυξημένη διεθνή ζήτηση.

Η αύξηση για την οποία έχει γίνει λόγος είναι της τάξεως των 2 δολαρίων. Με τα ελληνικά δεδομένα, λοιπόν, -η Ελλάδα ανήκει στις χώρες με την ακριβότερη συνδρομή- θα κληθούμε –βάσει αυτών των διαρροών- να πληρώσουμε 1,5€ – 2€ περισσότερα σε κάθε πακέτο.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει από τον Ιανουάριο του 2021.

Και πάλι, βέβαια, το Netflix παραμένει φτηνότερο (και ταυτόχρονα, μαζικότερο) του HBO Max.

ΚΟΣΜΟΣ, ΧΡΗΣΤΕΣ, NETFLIX, ΜΑΝΤΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!