Εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία: Ξεχωριστά ψήφισαν ασθενείς με κορωνοϊό

Eν μέσω πανδημίας οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονία καλούνται σήμερα να ψηφίσουν στο πλαίσιο των βουλευτικών εκλογών.

Τη Δευτέρα ψήφισαν οι ασθενείς με κορωνοϊό και σήμερα είναι η μέρα των υγειών ψηφοφόρων που ανέρχονται επισήμως σε 1.800.000.

Οι «μολυσμένοι» από τον ιό ψήφισαν τους θαλάμους νοσηλείας και σε σπίτια, όπου προσήλθαν επιτροπές με ειδικές στολές και απολυμασμένα ψηφοδέλτια και κάλπες.

Εντωμεταξύ, η χώρα τελεί σε υγειονομικό συναγερμό, με τις μεγάλες πόλεις να έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τα σύνορά της να παραμένουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κλειστά, τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία, οπότε η αποχή φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν μια αμφίρροπη αναμέτρηση, δίνοντας προβάδισμα άλλες στον συνασπισμό του Ζάεφ και άλλες στο VMRO DPMNE, όλες όμως κατέγραφαν διαφορές στα όρια του στατιστικού λάθους και πάντως καμιά δεν ανίχνευε δυναμική αυτοδύναμης πλειοψηφίας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!