Στα επτά ομορφότερα χωριά της Ευρώπης κατατάσσει το CNN τη Φολέγανδρο.
Συγκεκριμένα, το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει: «Οι δρόμοι της Σαντορίνης πλημμυρίζουν από κόσμο αλλά στη Φολέγανδρο, ένα κοντινό κυκλαδίτικο νησί, θα βρείτε παρόμοια αρχιτεκτονική, πλακόστρωτα δρομάκια σε σχιστόλιθο, ασβεστωμένα κτίρια διακοσμημένα με πολύχρωμα λουλούδια, εκκλησάκια με φωτεινούς μπλε τρούλους, χωρίς τα πλήθη. Για μια απομονωμένη βουτιά, πηγαίνετε στο Κάτεργο, ένα προστατευμένο τμήμα της παραλίας, όπου ήπια, σμαραγδένια κύματα αγκαλιάζουν τη βοτσαλωτή ακτή».
Τα υπόλοιπα έξι ομορφότερα χωριά της Ευρώπης είναι το Tellaro της Ιταλίας ,το Hallstatt της Αυστρίας ,το Bibury της Αγγλίας ,το Colmar της Γαλλίας ,το Reine της Νορβηγίας και το Telc της Τσεχίας .
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!