Αυτός ο 5χρονος πήγε στο δικαστήριο με μάρτυρες…όλο το νηπιαγωγείο 

Σε αυτό το δικαστήριο δεν έμεινε άνθρωπος χωρίς να συγκινηθεί.

Είναι η ακρόαση του μικρού Μάικλ, 5 χρονών, για την υιοθεσία του, στο στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Δίπλα του ήταν οι ανάδοχοι γονείς του και όλοι οι συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο.

Οι μικροί του φίλοι κρατούσαν πλακάτ με κόκκινες καρδούλες για να δείξουν στον Μάικλ και τους γονείς του την συμπαράστασή τους.

Τη συγκινητική πράξη οργάνωσε η δασκάλα του Μάικλ, κυρία ΜακΚι.

Ο θετός πατέρας του Μάικλ είπε στο CNN, πως το καλύτερο μέρος ήταν όταν οι δικαστές ζήτησαν από τα παιδιά στο ακροατήριο να πουν τι σημαίνει ο Μάικλ γι’ αυτούς.

Οι φίλοι του έδωσαν τις πιο συγκινητικές απαντήσεις. Είπαν στο δικαστήριο «αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος». Ο δικαστής είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο για ακρόαση στην αίθουσα δικαστηρίου του.

Οι νέοι γονείς του Μάικλ είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και δεν είχαν κάνει παιδιά. Έγιναν ανάδοχοι του Μάικλ εδώ και ένα χρόνο.

«Δεν είχαμε παιδιά πριν από τον Μάικλ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα» είπε ο πατέρας του.

Οι περήφανοι γονείς λένε πως ο χαρισματικός γιος τους λατρεύει να χορεύει και να κολυμπά αλλά και να παίζει μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Είπαν επίσης πως εντυπωσιάστηκαν από το πόσους φίλους έχει και με πόση μεγάλη αγάπη τον υποδέχτηκαν όλοι πέρυσι.

Πηγή: CNN

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΥΙΟΘΕΣΙΑ, 5ΧΡΟΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!