Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Έντι Ράμα

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, οι οποίες τον θέλουν να έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βερολίνου.

Μια φωτογραφία ωστόσο που ρίχνει λάδι στη φωτιά, απαθανατίζοντάς τον ξαπλωμένο με ορό στο χέρι έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν σε δημοσίευμα που ενέπλεκε τότε τον Έντι Ράμα με νοσηλεία μετά από χρήση ναρκωτικών!

Το σενάριο που κυκλοφορεί και άμεσα διαψεύστηκε από κυβερνητικές πηγές της χώρας αλλά και από τον ίδιο, θέλει τον Αλβανό πρωθυπουργό να υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο πριν από τρεις μέρες και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του να μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο του Βερολίνου.

Η φωτογραφία που συνοδεύει τις φήμες έχει τραβηχτεί το 2015. Μάλιστα, δεν ήταν νοσηλευόμενος τότε ο Έντι Ράμα, απλώς συμμετείχε στην εκστρατεία δωρεάς αίματος που είχε διοργανώσει ο αλβανικός στρατός…

ΚΟΣΜΟΣ, ΥΓΕΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΡΑΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!