Απολυμένος υπάλληλος της Twitter «έριξε» το λογαριασμό του Τραμπ

Τον αγαπημένο τρόπο επικοινωνίας του προέδρου Τραμπ με τους υποστηρικτές του αλλά και τον κόσμο γενικότερα, «έκλεισε» ένας υπάλληλος, προφανώς θυμωμένος.

Την τελευταία μέρα της δουλειάς του στην εταιρεία, ένας υπάλληλος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, ανακοίνωσε η εταιρεία, υπονοώντας ότι δεν έγινε κατά λάθος.

Η πράξη του υπαλλήλου ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί από την εταιρεία είχε ως αποτέλεσμα να είναι «πεσμένος» ο λογαριασμός twitter του αμερικανού προέδρου για 11 λεπτά. Πριν αποκατασταθεί το πρόβλημα αντί του λογαριασμού @realDonaldTrump έβλεπε ένα μήνυμα ότι «Η σελίδα δεν υπάρχει».

Σε ανακοίνωσή της η Twitter αναφέρει ότι ερευνά το ζήτημα έτσι ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό και ότι ο υπάλληλος εργαζόταν στην εξυπηρέτηση πελατών και αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο την τελευταία μέρα του σε αυτή τη δουλειά.

Όση ώρα ο λογαριασμός δεν ήταν ενεργός, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πολλά σενάρια σχετικά με τους λόγους, με τους περισσότερους να αποδίδουν το γεγονός σε χάκερς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΑΜΠ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, TWITTER, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!