Απάτη με παιδί που δέχθηκε μπούλινγκ και έγινε viral στις ΗΠΑ

To γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον μικρό Κίτον Τζόοουνς να μιλάει στη μητέρα του κλαίγοντας αναρωτώμενος γιατί οι άνθρωποι πρέπει να είναι κακοί απέναντι σε κάθε τι διαφορετικό, συγκινώντας έτσι και ανθρώπους από το χώρο του θεάματος όπως τον Τζάστιν Μπίμπερ, την Κέιτι Πέρι και τον Snoop Dogg.

Η πραγματικότητα όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί καθώς η μητέρα του μικρού, η οποία αφού κατέβασε το video από το Facebook, δημιούργησε μία σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων.

Μάλιστα, όταν ο MMAer Joe Schilling επικοινώνησε μαζί της, προκειμένου να προσκαλέσει τον Keaton Jones και την οικογένειά του σε έναν αγώνα που θα έδινε, η απάντηση που έλαβε ήταν ότι αυτό που θέλει είναι να την βοηθήσει στον έρανο που έχει ξεκινήσει.

Η ίδια διέψευσε πως έχει ξεκινήσει τέτοια προσπάθεια και η σελίδα με τον έρανο κατέβηκε, όμως είχε ήδη προλάβει να συγκεντρώσει 60.000 δολάρια.

Την ίδια ώρα, αρκετοί ήταν εκείνοι που έψαχναν το παρελθόν της μητέρας, ανακαλύπτοντας αρκετές φωτογραφίες της με την ρατσιστική σημαία του αμερικάνικου νότου. Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, ο μικρός είπε νέγρο έναν συμμαθητή του και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΙ, VIRAL, ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ, ΗΠΑ