Ανεπιθύμητη η Φρόσω στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη   

Την Κυριακή 27 Μαρτίου θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση για τις 40 ημέρες από τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή.

Παρά την αρχική επιθυμία της οικογένειας να τελεστεί το μνημόσυνο σε κλειστό κύκλο στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας τελικά θα μπορέσει να παραστεί όποιος θέλει και όποιος αγαπούσε τον Παντελή. Η οικογένεια όμως δεν θέλει παρουσίες για το «θεαθήναι» ούτε πρόσωπα που συνεχίσουν να προκαλούν ταραχή και ερωτηματικά με την στάση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από κολλητό φίλο του εκλιπόντα μεταφέρθηκε στην Φρόσω Κυριάκου να μην παραστεί στο μνημόσυνο καθώς λέγεται πως η κοπέλα μέσω τρίτων προσώπων εξέφρασε την επιθυμία να παρεβρεθεί.

Ωστόσο η μέχρι στιγμής στάση της και κυρίως το ότι δεν φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συνέβη το επίμαχο βράδυ πέφτοντας στις καταθέσεις της σε πολλές αντιφάσεις δημιούργησε μεγάλες αντιπάθειες στον κύκλο του Παντελή.

Και για να το ξεκαθαρίζουμε όχι στην οικογένειά του αλλά στους φίλους του. Οι οποίοι και της έστειλαν το αυστηρό μήνυμα όσον αφορά στο μνημόσυνο.

πηγή: blogs.gossip-tv.gr

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!