Το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Walkman the band. Το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2017 θα είναι πιο πλούσιο, με έμφαση στα παιχνίδια, όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε από την Καρναβαλική Επιτροπή, ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται τρεις συναυλίες.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση με παρουσιαστεί το Σάββα Πούμπουρα και η βραδιά θα κλείσει με συναυλία από το συγκρότημα «48 ώρες».

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, θα γίνει διαγωνισμός μίμησης και μεταμφίεσης. Θα ακολουθήσει ένα ντίσκο πάρτι στις 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Elite.
Το Καρναβάλι θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με τη μεγάλη παρέλαση, την οποία θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου.

Στις 3 Μαρτίου, θα βραβευθούν οι νικήτριες ομάδες, στο αμφιθέατρο Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!