τζόκοβιτς-με-έχουν-επηρεάσει-όσα-λέγ-979881
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 27.01.2023 | 21:11

Τζόκοβιτς: «Με έχουν επηρεάσει όσα λέγονται για τον πατέρα μου, φυσικά είμαστε ενάντια στον πόλεμο»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Australian Open, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί.

Ο άνθρωπος των 9 κατακτήσεων του συγκεκριμένου Grand Slam μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το τι έχει συμβεί με τον πατέρα του, τον οποίο η κάμερα έπιασε να φωτογραφίζεται με την ρωσική σημαία. Ο πατέρας του όσον αφορά το γεγονός ισχυρίζεται πως ήταν μια άτυχη στιγμή και ότι νόμιζε πως η σημαία ήταν της Σερβίας, όταν ο φακός απαθανάτισε την εν λόγω στιγμή.

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε δύο εικοσιτετράωρα πριν τον μεγάλο τελικό, για το συμβάν και το αν έχει επηρεαστεί από αυτό, λέγοντας:

«Αυτό που έχει γίνει χθες ήταν άτυχο και μια παρερμηνεία του τι συνέβη. Κακώς κλιμακώθηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο, φυσικά με επηρέασε πάρα πολύ καθώς το έμαθα μόλις χθες το βράδυ.

Ο πατέρας μου, ολόκληρη η οικογένειά μου και εγώ, έχουμε περάσει πολλούς πολέμους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. Όπως είπε ο πατέρας μου στην ανακοίνωσή του, είμαστε κατά του πολέμου, δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ οποιαδήποτε βία ή οποιονδήποτε πόλεμο. Ξέρουμε πόσο καταστροφικό είναι αυτό για τους ανθρώπους σε κάθε χώρα που περνάει πόλεμο».

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.