πρόεδρος-ομάδας-δολοφονήθηκε-μπροστ-1180151
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 26.09.2023 | 19:06

Πρόεδρος ομάδας δολοφονήθηκε μπροστά στην κόρη του μετά από εντός έδρας ήττα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγική είναι η είδηση που έρχεται από την Κολομβία αναφορικά με το θάνατο προέδρου ομάδας της χώρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από ενέδρα θανάτου που του έστησαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανές, λίγες ώρες μετά την ήττα του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Έντγκαρ Πάες, πρόεδρος της ομάδας Τίγκρες, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Κολομβίας, έπεσε νεκρός από πυρά που άνοιξαν δύο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δολοφονήθηκε όταν επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του, μπροστά τα μάτια της κόρης του, η οποία βγήκε αλώβητη από τα πυρά. Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την ήττα της Τίγκρες από την Ατλέτικο και όπως τονίζουν οι Αρχές, η ενέδρα συνδέεται με το τελευταίο αποτέλεσμα της ομάδας που ήταν επικεφαλής.

«Η δέσμευσή του στην ομάδα και η απόλυτη αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην επικράτειά μας άφησαν αποτύπωμα σε όλους εκείνους που είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν», ήταν το μήνυμα που έστειλε η Τίγκρες στα social media.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.