ολυμπιακός-έκλεισε-τον-μεξικανό-αρ-1626630
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 19.08.2026 | 10:45

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» τον Μεξικανό Αρμάντο Γκονζάλες – Πότε έρχεται Ελλάδα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα για την απόκτηση του Αρμάντο Γκονζάλες.

Ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, η συμφωνία των δύο συλλόγων προβλέπει 8,6 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος μπορεί να αυξηθεί κατά ακόμη 2,5 εκατ. ευρώ μέσω μπόνους. Παράλληλα, η Τσίβας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Πρόκειται για σημαντική επένδυση του Ολυμπιακού στην επιθετική του γραμμή, με τον Γκονζάλες να προέρχεται από ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν, κατά την οποία σημείωσε 24 γκολ και μοίρασε δύο ασίστ σε 38 εμφανίσεις.

Ο Μεξικανός φορ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ταπάτιο και το 2022 εντάχθηκε στην Τσίβας. Αφού ξεχώρισε στις μικρότερες ομάδες του συλλόγου, κέρδισε θέση στην πρώτη ομάδα, με την οποία έχει συνολικά 69 συμμετοχές, 29 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στα 23 του χρόνια, ο Γκονζάλες ετοιμάζεται πλέον για την πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του έναν νεαρό επιθετικό με ιδιαίτερα υψηλή παραγωγικότητα.

Μιχάλης Κοττάκης

Γεννήθηκε το 2000. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία από το 2025 καλύπτοντας θέματα που άπτονται του Υπουργείου Εσωτερικών και της αυτοδιοίκησης. Στο παρελθόν έχει αρθρογραφήσει σε φοιτητικές και τοπικές ιστοσελίδες, όπως και στην Εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» https://www.instagram.com/mixalis_kott/