ο-γκρέι-καθάρισε-για-τον-άρη-1092517
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 29.12.2022 | 22:20

Ο Γκρέι «καθάρισε» για τον Άρη

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Άρης που επικράτησε εντός έδρας επί του Παναιτωλικού με 1-0. Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με ένα γκολ του Άντι Γκρέι έφτασαν στο «τρίποντο».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν ανώτερος, είδε το VAR να του ακυρώνει δύο γκολ του Γκρέι ως οφ-σάιντ ενώ στο 12′ ο Ματέο Γκαρσία έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Παναιτωλικός κράτησε το μηδέν στο ημίχρονο, με τον Ανέστη να διώχνει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμα στο 45’+1′.

Οι «κίτρινοι» πήραν το προβάδισμα, πιστοποιώντας την υπεροχή τους στο 52′. Μετά από σέντρα του Μαντσίνι, ο Γκρέι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Στο 68′ ο Φλόρες έσωσε πάνω στη γραμμή τον Παναιτωλικό από το δεύτερο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση για την ισοφάριση. Εξαίρεση η προβολή του Πέδρο στο 81′ που πέρασε άουτ. Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανού Γκαρθία στο 78′ ενώ ο Γκρέι σε κενή εστία πλάσαρε άουτ στο 82′.

Το 1-0 υπέρ των «κιτρίνων» έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έστειλε την ομάδα του Πάρντιου στους 25 βαθμούς.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.