κόκκαλης-για-ντροπιαστικό-πανό-σε-λεω-1237372
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 26.09.2023 | 12:36

Κόκκαλης για ντροπιαστικό πανό σε Λεωφόρο: Η χειρότερη στιγμή του ΠΑΟ στην Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία

ΠΑΟ: Στον αέρα κινδύνευσε να τιναχτεί το ντέρμπι για την 4η αγωνιστική της Super League, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στην Ένωση “βράζουν”, αφού στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού αναρτήθηκε μεγάλο πανό για τους “Bad Blue Boys”, τους φανατικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επιτέθηκαν σε φίλους της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Η κίνηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού να αναρτήσουν το εν λόγω πανό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αφού υπήρξαν αποδοκιμασίες από αρκετό κόσμο στη Λεωφόρο, αλλά και επώνυμους στα Social Media.

Ένας από αυτούς που το σχολίασαν είναι κι ο πρώην πρόεδρος της Super League και γιος του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος που ανάρτησε φωτογραφία από το πανό, γράφοντας: «Ίσως η χειρότερη στιγμή του ΠΑΟ στην Γ’ Ελληνική Δημοκρατία»

Υπενθυμίζεται ότι στη δολοφονική επίθεση συμμετείχαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της κροατικής ομάδας.